חני

העברת קופת הפנסיה חזרה על שמי

שלום עזבתי מקום עבודה בגלל בעיות עם המעביד יהיה משפט בסוף השנה,באילו דרכים אוכל לגרום לו להעביר את קרן הפנסיה על שמי כדי שלא תוקפא מכיוון שהוא כמובן לא עשה זאת עד כה (כמה חודשים) וגם כנראה לא מעוניין לעת עתה עד המשפט.תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד בכור

שלום רב, במידה והמעביד מונע העברת הבעלות, ניתן לפנות אליו ואל הקרן בבקשה מתאימה בענין. ככל ובקשה זו לא תסייע, ישנה אפשרות להגיש תביעה הצהרתית לבית הדין האזורי לעבודה . בברכה, דוד בכור, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה