שני

פנסיה צוברת

בדוח סיכום ריבעוני של קרן הפנסיה מופיע ותק שונה משנות העבודה בפועל. האם יתכן וכיצד ניתן לתקן זאת?

עו"ד אבנר בן חיון

יש לפנות אל קרן הפנסיה. יש לקחת בחשבון כי לא חייבת להיות חפיפה בין תקופת העבודה אצל המעסיק לבין תקופת ההפקדות בקרן שכן יתכן והמעסיק החל להפקיד לאו דווקא בתחילת העבודה

שני

בטופס "הודעה על הפסקת עבודה" כתוב שהועברו כספים בכל שנות העבודה מדובר בהפסקת עבודה שבוצעה לפני יותר מ10 שנים

עו"ד אבנר בן חיון

כאמור יש לבדוק את שנות ההפקדה בפועל מול שנות העבודה בפועל. לנוכח התקופות שאת מצינת קחי בחשבון שיש כאן התיישנות בגין אי הפקדה של המעסיק (ככל שזה כך) בגין התקופות שלפני 7 השנים האחרונות

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה