דודו

מבטחים

שבוע טוב אני נקבע לי 100 אבעכ אבכע לצמיתות עשיתי אבחון מקצועי של מלל נקבע בגלל המלות לא מתאים ללימודים או לסיוע במציאת עבודה מתאים לעבודה מוגנת מבטחים הגשיתי תביעה לנכות כללית השאלה מבטחים יכולים לקבוע שאני כשיר לעבודה האם יכולי לזלזל במלל ולא להתיחס למה שנקבע גם אני התחננתי ללימודים או לסיוע בעבודה לא מוכנים לשמוע בגלל הנל הגשתי לפני 3 חודשים למבטיחים התשובה שלהם בטל שהם עשו לי ועדה בלי נוכחותי מותר להם ישדבר כזה מלל קובע אכע צימתה ומישהו במדינת ישראל יכול לצאת נגדם תודה רבה

עו"ד אבנר בן חיון

דודו שלום לא ברור משאלתך באם מבטחים דחו את בקשתך לפנסיית נכות. בעקרון- ההכרה של הביטוח הלאומי בנכות 100% לצמיתות כדבריך, הינה אינדקציה משמעותית להיותך נכה, אם כי וכאן הדגש - הקביעה בדבר נכותו של עמית בקרן פנסיה נקבעת על פי תקנון הקרן- היינו על פי הגדרת המונח 'נכה' שקבוע בתקנון קרן הפנסיה. ומבטחים אינה כפופה להחלטות במל"ל בענין זה. ככל שאינך מסכים קביעח קרן הפנסיה בעניין נכותך- הנך זכאי להגיש ערעור על החלטת הוועדה הרפואית בפני ערכאה גבוהה יותר של מבטחים הקבועה בתקנונם (ועדת רפואית לערעורים) והינך רשאי להגיע לוועדה זו בעצמך ואף בליווי עו"ד מטעמך בענין זה. בהצלחה רבה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה