משה

עבודה בשבת ושעות גלובאליות

שם תוכן הודעה: שלום, עובד שעבד במהלך חודש מאי השנה במלואו למעט 2 ימי שבת (קרי- עבד 2 ימי שבת) ועובד במסגרת חוזה של שעות נוספות גלובאליות. 1. מהם הזכויות שלו? 2. אם לא קיבל בגין עבודה בשבת שכר חריג וגם לא קיבל יום מנוחה במקומו. האם זכאי בתמורה לתוספת של יום חופש על כל יום שבת שעבד? 3. האם זה חוקי לא לרשום בתלוש השכר את הסך שעות המדויקות שעבד העובד? 4. אם כל חודש עובד עבד שעות נוספות אך בכל חודש סך השעות היה שונה ותמיד סעיף "שעות נוספות גלובאליות" היה זהה בתלוש השכר ללא כל התחשבנות על מה שעבד בפועל. האם זה חוקי? תודה ושנה טובה

עו"ד אבנר בן חיון

משה שלום נא הפנה את השאלה לפורום דיני עבודה (השאלה הופנתה לפורום פנסיה וקופות גמל) בברכה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה