המסלקה הפנסיונית - נציג מבקש שאחתום
יצרו איתי קשר מחברת דש השקעות וביקשו לתאם פגישה לשיפור תנאים התנאי שאחתום על ייפוי כח להורדת נתונים מהמסלקה הפנסיונית האם תהליך זה הגיוני מה המשמעות של החתימה שלי יש סיכון למעילה עקיצה? תודה מראש
דש-מיטב היא חברה מכובדת ורצינית בתחום החסכון הפנסיוני ואתה יכול להסיר חשש ל'עקיצה' מצידם. לגופו של ענין, על מנת לבחון את ההמלצה הראויה עבורך לחסכון הפנסיוני המתאים ביותר עבורך, נדרש המשווק הפנסיוני של דש מיטב למידע אודות החסכון הפנסיוני הקיים שלך (איזה קופות גמל יש לך, איזה קרנות פנסיה איזה ביטוחים, מה הצבירות הקיימות בגופים אלה אם בכלל וכנ"ל איזה כיסוים ביטוחיים ומה גובהם וכו') וזאת על מנת להתאים לך את המוצר וחסכון הפנסיוני / כיסוי ביטוחי המתאימים ביותר עבורך. הדרך לקבלת מידע זה היא באמצעות המסלקה הפנסיונית המרכזת את המידע מכלל הגופים הפנסיוניים ומעבירה אותם למשווק הפנסיוני - ובלבד ישיהיה בידיו יפוי כוח המתיר לו לקבל מידע זה. וזה בדיוק מה שנדרשת למסור (ככל שאתה מעונין בהליך של ייעוץ פנסיוני כאמור)
אני בדיוק עברתי את התהליך הזה . חתמתי על מסלקה פנסיוני וזה עזר לי מאוד אחרי שאיש המקצוע הגיע מוכן ועם כל הנתונים ,גרפים ובצורה מקצועית הצלחתי לקבל הצעה טובה ביותר עבורי והעברתי את כל החסכונות שלי ושל כל המשפחה
שאלות נפוצות:
תומר סיון