עופר

הפקדת צ'ק בחשבון הפרטי של האפוטרופוס

שלום אחי נמצא בבית לוינשטיין ללא הכרה אחרי ארוע אסכמי . אני כרגע אפוטרופוס זמני שלו . אני יכול לקבל פרטים על חשבון הבנק שלו - אבל לא להוציא כספים - כי יש לו משכנתא ואין לו משכורת נכנסת כרגע . אנחנו כרגע בתביעות ביטוחים שלו וביטוח לאומי . קיבלתי צק אחד מחברת ביטוח על שמו - ורשום בקטן את השם שלי כאפוטרופוס זמני לשנה אם תאריך מסוים . השאלה איך אני יכול להפקיד אותו בחשבון שלי -שיהיה לי כסף זמין לעתיד הקרוב שאני לא יודע מה יהיה איתו .

עו"ד נורית פיש

עופר יקר אני מבינה שאתם מתמודדים עם מצב לא פשוט וגם קשיים כלכליים עד שיתחילו להגיע כספי הביטוחים מצד אחד . מצד שני , יש חובה לנהל את כספי החסוי בנפרד מכספים פרטיים שלך. אתה צריך לפנות לבנק ולהעביר על סמך צו המינוי את חשבונו של אחיך על שמך עבורו . לקבל יתרה ליום המינוי ולשים לב שכל הוצאה כספית מהחשבון תהיה מגובה בקבלה. אני מציעה לך להכנס לאתר של האפוטרופוס הכללי ולעיין בתקנות על מנת שלא לעשות טעויות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות