שירה

מינוי אפוטרופוס לגוף בלבד לאב המשפחה החולה

שלום רב, ברצוננו למנות אפוטרופוס לגוף בלבד לאב המשפחה החולה. עברתי על הטפסים שנדרשים ואשמח למענה על ארבע שאלות: האם חובה להגיש תסקיר פקיד סעד? אם אין חובה להגיש תסקיר, האם רצוי להגיש? תעודת רופא-האם חייב להיות רופא פסיכיאטר או אפשר להסתפק ברופא משפחה? שאלה אחרונה ברשותך: האם בימ"ש רשאי לזמן את החוסה במידה והרופא ציין שהחוסה מסוגל להופיע בבית משפט? המון תודה

עו"ד מירי ברוך

שירה שלום רב! במענה לשאלותיך: ניתן להגיש את הבקשה למינוי ללא תסקיר פקיד סעד. עם זאת, ייתכן שתידרשו להמציאו לאחר מכן. ניתן לצרף חוות דעת מפסיכיאטר או מרופא המשפחה. בימ"ש רשאי לזמן את החסוי בכל עת. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות