רותי

אפוטרופוסות קבועה לבעלי

שלום, בעלי אינו מסוגל לתפקד בעצמו ואני התמניתי כאפוטרופוסית זמנית שלו. על מנת שאהפוך לאפוטרופוסית קבועה בטופס האפוטרופוסות נאמר שיש לפתוח חשבון נפרד עבור החסוי (בעלי) עבור הוצאות שוטפות שלו. החשבון כרגע משותף, יש הוצאות שקשה להפריד (מים, חשמל, תרופות, אוכל וכד'). חשוב לציין שבנוסף אליו ואליי יש מטפל זר בבעלי ומדי יום הילדים והנכדים באים. כיצד ניתן לחשב כמה לשים בחשבונו וכמה לשים בחשבוני?

עו"ד ונוטריון נורית פיש

בעיה כאובה וקשה כיון שהתקנות והדרישות של הבנקים מאוד נוקשים לכן לדעתי אין מנוס מלפנות לבית המשפט בבקשה למתן הוראות ולבקש אישור בית המשפט להעמיד לרשותך את כל ההכנסות על מנת שישמשו לשם טיפול בבעלך. שאם לא כן יווצר מצב אבסורדי שהכספים שלו ייאספו ויחסכו וההוצאות מוצאות מהחשבון שלך

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות