לוי

לאן יועבר ילד שאימו בתרדמת

- הילד הגיע מתרומת זרע - האם נמצאת בזוגיות עם אישה המגדל במשותף את הילד, היחסים לא הוסדרו בחוק(ייפוי כוח, צוואה,צו הורות) - הסבתא מבקשת לקבל את הילד לחזקתה מה יקרה לילד במצב כזה? משמורת/אפוטרופוסות זמנית? אומנה?

עו"ד נורית פיש

עצוב עצוב עצוב. השאלה תצטרך להיבחן בבית המשפט על פי חוות דעת בשאלה מהי טובת הילד. עומדות כאן שתיים שכל אחת חפצה בטובתו ואוהבת אותו (אני מניחה) בית המשפט יצטרך לבחון זאת האם בת הזוג של האם היוותה עבורו אם פסיכולוגית ומהות הקשר ביניהם ויצטרך לקחת בחשבון גם את קשר הדם בין הילד לסבתו מצד אחד ומצד שני את גילה שבוא בטח לא צעיר ואת הקשר עם שאר הילדים במשפחה אם יש לבת הזוג ילדים משלה אם לאוץ עצוב עצוב וכעת רק לחשוב על המאבקים המשפטיים בין השתיים הלב נחמץ!!

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות