שרה

השקעת כספיים דירה מגורים

יש לחסויה 980,000 שקל האם היא יכולה לרכוש דירה בסכום זה בלי אישור בית משפט לפני הרכישה ולאחר מכן?.

עו"ד נורית פיש

מאחר ומדובר בסכום שהוא לא גבוה ולא ישאר עודף לאחר הרכישה. יתכן ותהיה לכם בעיה לאשר עקרונית רכישת דירה מבלי להותיר לאדם שמונה לו אפוטרופוס (זה המינוח החדש לא חסוי) עודף למקרה ויזקק לכסף להוצאה כספית עתידית. לדעתי כדאי להגיש בקשה לאשר רכישת דירה ורק אחר כך אם בית המשפט יאשר , יהיה צורך לערוך הסכם מותנה ולאחר מכן לאשר עיסקה. תבחן השאלה האם זה לטובתו לרכוש דירה. בכל מאקר לא ניתן לעשות עיסקת מקרקעין ללא אישור של בית משפט !!!

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות