אוריאנה

אפוטרופוס והתנהלות הבנק.

בעלי לקה בליבו לפני שלוש שנים. כיום הוא מוגדר צמח .לי ולבעלי יש חשבון משותף. הבנק מחייב אותי לעשות אפוטרופס .השאלה האם בנק יכול לחסום אותי אם הסרב למרות שאני שותפה ויש לנו שלושה ילדים משותפים? ובמידה שאני אעשה אפוטרופס האם זה יהיה לטובתי או שהבנק יכול להגביל אותי או לקחת כרטיס אשראי? תודה רבה.

עו"ד נורית פיש

חשבון משותף עם בעל שלקה בלבו. לצערי אין לך ברירה כי הבנק עלול לחסום את הגישה שלך לבנק תקפידי להעביר את הכנסותייך השוטפות וכל מה שניתן לחשבון שלך בלבד על מנת שלא תיוותרי ללא אמצעי קיום ולהמשיך בדרך של מינוי אפוטרופוס לבעלך והפרדת החשבון

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות