נועה אבימלך

זכויות אפוטרופוס או הטבות

שלום, האם יש זכויות לאפוטרופוס לבן משפחה? האם יש שכר או איזשהיא הטבה לזכות האפוטרופוס? השאלות שלי מגיעות אחרי הוצאות כספיות שהיו לי לבן משפחה בעקבות מצבו הבריאותי. (ובכלל) יש לצעין שהוא לא מתגורר בקהילה.

עו"ד נורית פיש

יש לבן משפחה שהוא אפוטרופוס זכות להגיש בקשה לשכר טירחה בהחלט ניתן להגיש בקשה על פי התקנות הקובעות את גובה שכר הטירחה

נועה אבימלך

קודם כל תודה שהשבת לי. שנית ברשותך ברצוני לדעת להיכן אני מגישה את הבקשה הנ"ל? האם חייבת להיעזר ברווחה? תודה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות