עו"ד נורית פיש

מינוי אפוטרופוס חיצוני

מאחר ועל פי התאור שלך מדובר באדם שמתגורר בביתו ולא במוסד. כדאילבדוק אולי כדאי למנות תומך החלטות . זכרו שהחוק השתנה ולא ממנים לאדם אפוטרופוס אם יש אפשרויות נוספות לתמוך בו ולסייע לו.

בטי.....................

במומחה קבע שהחסוי אינו מתאים לתומך החלטות. האם נכון לתזכר את בית המשפט (לפני הדיון ) מטעם המשפחה כי האפוט החיצוני גובה נתח ניכר מקצבתו וראוי שבית המשפט יקבע שכרו כל עוד הוא נותן לו שירות?

עו"ד נורית פיש

שכר האפוטרופוס מעוגן בתקנות ולכן בית משפט לא יכול להפחית שכרו.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות