אתי אפרת

הפרדת חשבון פיקדון משותף לזוג שאחד מהם סיעודי.

אנחנו נישואים 52 שנה , מ11.2021 אני אפוטרופוס על בעלי הסיעודי. לנו חשבון פיקדון משותף משנת 2015. האם אני יכולה בעצמי להגיש בקשה לבית המשפט להפרדת החשבון. איך עושים את זה. רישום דירתנו בטאבו עלה לי באמצאות עו"ד מעל 6000שח. לכן אני מחפשת להגיש בקשה בעצמי. בתודה מראש

עו"ד לביא נעים

כל בקשה בעניין רכוש של אדם שמונה לו אפוטרופוס יש להגיש לאישור בית המשפט. ניתן לגשת למזכירות בית המשפט בו ניתן צו מינוי האפוטרופוס ולמלא שם בקשה בכתב על גבי טופס שיסופק לך. בהצלחה !

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות