הודיה

אפוטרופוס בלעדי לקטינים

אנחנו גרושים 9 שנים , אבא לא בקשר עם ילדים , לא משלם מזונות ועקב שימוש בסמים קשים כבר מספר פעמים היה בגמילה . הוא מוכן לחתום על הסכם של אפוטרופוס בלעדי שכל החלטות קשורות לילדים יהיו בידי אמא. מה התהליך? לאן פונים בנושא? הוא לפעמים נעלם לחודשים אזמעדיפה לפתור את העניין כמה שיותר מהר.

עו"ד לביא נעים

ממליץ בחום לפנות לעורך דין מתחום המשפחה וליצור הסכם המותאם אליכם אישית. את ההסכם יש לאשר בבית המשפט לענייני משפחה הקרוב למקום המגורים. מוזמנת לפנות למשרדנו לקבלת סיוע בעניין.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות