דלית

הגשת דו"חות מס של עצמאית

שלום עו"ד יצחק, בקרוב אתחיל לעבוד כעצמאית ועל מנת שלא לעשות איזושהיא עבירה ולהסתבך עם מס הכנסה אודה לך אם תפרט על אילו דו"חות או דיווחים עליי להגיש כדי להתחיל את עבודתי ברגל ימין. תודה!

יצחק בורובסקי עו"ד

שלום דלית בסמוך להתחלת פעילות{שאיני יודע מה מהותה}עליך ראשית להרשם במס ערך מוסף כעוסק. למס הכנסה את חייבת להודיע תוך 90 יום מאז תחילת הפעילות. עלי להבהיר לך כי יתכן וההתחלה תהיה כרוכה בפעילות כספית מצומצמת ואז עשוי להיות שזכותך להרשם כעוסק זעיר במס ערך מוסף.לשם כך עליך לפנות ליועץ מס אמין שכן יש הבדלים בין שני המסלולים. יועץ המס ייעץ לך לאור קבלת נתונים לאיזה "בריכה"את קופצת בתחילת דרכך. אני מאחל לך הצלחה וכל טוב

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות מס כלכליות