מירי ביטון

פתיחת תיק ודווח הכנסות באיחור

היי, הייתי מובטלת וניסיתי לתת שירות לחברות בטיפולים שאני יודעת לתת, לא היה לי פנקס קבלות אבל אחרי כמה שבועות ניגשתי לרואה חשבון שפתח לי את התיקים של עוסקת פטורה לתאריך הנכון של תחילת העבודה. הוא הציע שנרשום את כל הקבלות לסוף החודש כי לא היה לי תאריכים מדוייקים של העבודות. אין לי כוונה להעלים אפילו שקל ורשמתי את כל ההכנסות בפנקס הקבלות לפי איך שהוא הציע. כמה אני בבעיה עכשיו ומה הכי גרוע שיכול לקרות ? לא מדובר ביותר מכמה אלפי ש״ח בודדים שכאמור גם ידווחו בדוח השנתי ! אני מוטרדת והדבר מונע ממני לתפקד. תודה לך.

item.Author מנהל הפורום עו"ד איתי ברכה

שלום וברכה! בנסיבות המתוארות הפרון אותו הציע רואה החשבון אפשריים בדיעבד, כך שאת יכולה להיות רגועה. כל עוד אינך מעלימה מס ומשלמת את המס והמע"מ על הכנסות אלו את יכולה להיות רגועה. חשוב מכאן והלאה להקפיד כמובן על רישום מדוייק.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות מס כלכליות