אילנה

פתרון לאי הסכמה בין הורים בהורות משותפת

שלום אני בת 39 ואין לי עדיין ילדים. יש לי חבר טוב (אנחנו לא זוג) והתחלנו לדבר על הבאת ילד ביחד אבל אנחנו לא מעוניינים לגור ביחד בשום שלב. הבעיה היא שאנחנו לא מצליחים להגיע להחלטה ולסיכום על איך נגדל כך את הילד. אני לא מסכימה להיפרד מהתינוק ושהוא ישן אצלו מס' ימים ואח"כ אצלי זה נראה לי ישבש לתינוק את החיים. הוא לא מוכן להתפשר על כך ולא רוצה לחכות שהתינוק יהיה גדול יותר. איזה פתרונות יש לאנשים במצב כמו שלנו?

עו"ד זהר רון

שלום רב, במקרה כזה הייתי מייעצת לכם לתאם פגישה כדי שנוכל לגשר ביחד על הפערים שברצונותיכם. נוכל לבנות ביחד הסכם הורות לשביעות רצון כל הצדדים. בברכה, זהר רון, עו"ד בוררת ומגשרת, גבעתיים. www.rzlaw.co.il

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הסכמי הורות