דפני

אבא יוצא ונכנס מחייו של הבן

שלום זהר. אני ובת זוגתי מגדלות יחד את הבן שלנו בן ה-4.5. אביו של בני שהבטיח להיות אדם פעיל ומעורב בחייו יוצא ונכנס מחייו בתקופה האחרונה וזה מפריע לנו מאוד. אנחנו חיות בת"א והוא חי בת"א עד לפני 7 חודשים ואז עבר לגור בהרצליה. מאז שהוא עבר לשם הוא בקושי מגיע לבקר והילד מחפש אותו ומבקש אותו הרבה. הצענו לו שנביא אליו את הילד אם קשה לו להגיע אבל הוא ממציא כל פעם תירוץ אחר. ניסיתי לדבר איתו אבל אני לא מצליחה להבין ממנו מה הבעיה. אני לא רוצה להעמיד את הבן שלי בהרגשה של נטישה מצד אבא שלו וקבעתי פגישה עם פסיכולוגית ילדים. מה מהצד המשפטי הזכויות שלנו ושל הילד?

זהר רון, עו"ד

שלום רב, במצב דברים שכזה אני ממליצה לפנות לעו"ד המתמחה בדיני משפחה כדי שיכין עבורכן תביעה לקביעת הסדרי ראייה עם האב. בברכה, זהר רון, עורכת - דין, גבעתיים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הסכמי הורות