מוטי

הפרת הסכם גירושין מצד גרושתי

שלום בהסכם הגירושין שלי ושל גרושתי מזה כשנה וחצי כתוב במפורש שבנותי [בת 11 ובת 7]יכולות לשהות אצלי או אצל כל קרוב משפחה שאני רוצה ושהן מכירות.עד היום הבנות נמצאות [בימי הביקור] אצלי או אצל הורי שהם מאד אוהבות,ביום יום אצל אימם או אצל הוריה. לפני כשבועיים הורי לקחו את הבנות לסוף שבוע בקיבוץ בצפון כשאמם יודעת שהם אצלי כיון שהיו לי פגישות עבודה לא הסתדר לי לצאת איתם.הבת הגדולה בקשר טלפוני [נייד] בכל שעה עם אימם וסיפרה שהם נמצאות עם סבא וסבתא .האמא לקחה את ההורים באו לקיבוץ ולקחו את הבנות וההורים לא ידעו איך להתנהג כדי לא לגרום להם פגיע נוספת לזו שכבר יש להם. איך אני אמור להתנהל כרגע אחרי הפרדה הגסה הזו והעלויות שההורים הפסידו מעצם זה שלא נוצלו. בתודה מוטי מוטי

זהר רון, עורכת דין מגבעתיים

שלום רב, במצב דברים שכזה, נראה על פניו, שמדובר בהפרת הסכם. תוכל להתייעץ עם עו״ד כיצד לקבל החזר כספי בגין הנזק שנגרם. בברכה, זהר רון, עורכת- דין, גבעתיים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הסכמי הורות