רוני

פרטים חשובים לבירור לפני חתימה על הסכם

יותר משנה אני מחפשת את אבי ילדיי ללא זוגיות משותפת וגם ללא מגורים משותפים. רוצה שיתחייב להיות אבא במשרה מלאה ושיתאים לקריטריונים שלי כדי שיתאים להיות האבא שאני מאחלת לילדיי. זה קשה למצוא מישהו כזה אבל אני ממשיכה לחפש. עד היום דיברתי עם "המועמדים" על דברים כלליים - תשלום מזונות, משמורת, סידור של ימים וכו'. אני רוצה לרדת לפרטים יותר ספציפיים כדי לדעת שיש התאמה. אז איזה פרטים כדאי שאברר? למשל תשלום של קניית בגדים? חוגים של הילדים כשיגדלו? מה אני צריכה לבדוק לפני שאני חותמת על הסכם?

עו"ד זהר רון

שלום רב, תוכלי לקבוע פגישת ייעוץ עם עו"ד כדי לעיין בהסכם גירושין שאושר בבית המשפט וכך ללמוד מה הם הדברים החשובים שאת צריכה לוודא שיעוגנו בהסכם עם האב העתידי. בברכה, זהר רון, עו"ד, מגשרת, בוררת ונוטריון, גבעתיים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הסכמי הורות