נופר

גידול ילד אחרי פרידה - בני זוג חד מיניים

היי, אחי ובן זוגו חיים יחד למעלה מ-10 שנים. אמור להיוולד להם ילד מאם פונדקאית הודית בעוד חודשיים בערך. יש ביניהם לאחרונה המון מתח ולחץ ויש לנו חשש שהם בסוף יפרדו. מה יהיה עם התינוק אם הם יפרדו? ביולוגית התינוק הוא של בן הזוג של אחי. האם לאחי יהיו זכויות בגידול הילד?

זהר רון, עורכת דין

שלום רב, אני מניחה שאחיך ובן זוגו ערכו ביניהם הסכם הורות משותפת ההסכם מגדיר את זכויותיו של כל צד בנושא ההורות. בברכה, זהר רון, עורכת דין, גבעתיים טלפון נייד: 052-2400052

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הסכמי הורות