נועה

אישור הסכם הורות משותפת

ערכנו הסכם הורות משותפת ואנו רוצים לחתום עליו. האם צריך עו"ד לצורך כך? עורך דין ששאלנו רוצה 20,000 ש"ח. אבל ההסכם כבר מוכן. אנחנו רק רוצים להפכו לתקף משפטית. האם ניתן לחתום על הסכם ללא עורך דין ולגשת לאשרו בבית המשפט לאחר שהתינוק יוולד - גם ללא עורך דין? האם יש עורכי דין שמוכנים רק לתת אישור שהיו עדים לחתימה של חוזה?

עו"ד ורד לוי

אישור הסכם הורות- אני ממליצה שהסכם הורות יערך על ידי עו"ד בתחום דיני המשפחה שמכיר את החוק והפסיקה הרלוונטית ויכין הסכם שיתאים לצדדים שלפניו. הסכומים משתנים בין עו"ד בהתאם לניסיון של עו"ד ולמחור. כדאי ומומלץ להיפגש עם עו"ד להבין את הניסיון שלו בניסוח הסכמים מסוג זה ואם הוא מתאים להתקדם איתו בתהליך. מניסיוני המשפטי אציין כי הסכם לא טוב, יכול להיות גרוע ממצב בו צדדים מתנהלים ללא הסכם כלל.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הסכמי הורות