אורי

פניה לעורך דין משותף

היי, הודעתי לאשתי שאני מעוניין להתחיל בהליך גירושין. הבנתי שצריך ללכת להליך גישור. אני כן מעוניין בעורכ\ת דין לשם סגירת קצוות ביננו. באיזה שלב עלינו להפגש עם עו"ד. אני מעוניין ששניינו נפנה לאותו עו"ד יחדיו על מנת לחסוך בהוצאות הליך זה (ומקווה שהתהליך יהיה בשיתוף פעולה של שנינו).

עו"ד ורד לוי

בהמשך לשאלתך, אני ממליצה להיפגש עם עו"ד מגשר כבר בשלב מקדמי כשרוצים להתגרש גם אם לא יודעים בדיוק מה טווח המחלוקת ואלו סוגיות רלוונטיות. כל עוד יש נכונות לנסות להגיע להסכמות כדאי להתחיל את ההליך.ניתן לפנות לעו"ד אחד שייצג את שני הצדדים, בהליך גישור בו הוא מחוייב לשניכם ונדרש לשמור על ניטרליות. ביחד עם עו"ד המגשר תוכלו ללבן את הסוגיות שבמחלוקת ולהגיע להבנות. אני ממליצה להיפגש עם עו"ד מגשר שיש לו ניסיון גם בגישור וגם בייצוג בבתי משפט וכי תפגשו איתו ותרגישו שיש לכם כימיה איתו, אני מאמינה שיחס אישי ואמון מסייע מאוד להצלחת הליך הגישור. כמו כן כדאי לפני ההליך וגפ לאחר שגובש הסכם שכל צד ילך לעו"ד מטעמו שיתן לו ייעוץ על זכויותיו לפני ההליך והאם ההסכם מגבש את זכויותיו וחובותיו במינון המתאים ומה ההשלכות של ההסכם בטווח הקצר והארוך. שיהיה בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הסכמי הורות