אסף

חלקי בבית לאחר תחזוקו על ידי במהלך השנים

אני ואם בתי מתגוררים בבית ששייך לה ורשום על שמה אין בינינו הסכם רשום אנחנו מגדלים יחד את בתנו האהובה. במהלך השנים השקעתי כסף רב בתיקונים שהבית היה זקוק להם וערכתי שיפוץ מהכסף שלי בבית. היום נפרדנו ואני עזבתי את הבית ורוצה לברר האם מגיע לי חלק מהבית לאור השקעתי הכספית ועבודתי הפיזית בטיפולו?

עו"ד זהר רון

שלום רב, אכן אתה זכאי להחזר חלקי בגין השקעותיך בבית אלא אם כן סוכם ביניכם אחרת. בברכה, זהר רון, עורכת - דין, גבעתיים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הסכמי הורות