ארז

אישור מהמינהל על השכרת יחידות דיור או קרוואנים

שלום לעו"ד, אני מושבניק ואני רוצה להכניס קרוואן לצורך השכרה למגורים. חברים במושב אמרו לי שאני לא אקבל על זה אישור מהמינהל ושאצטרך לשלם קנסות גבוהים. האם המינהל לא מאשר להשכיר יחידות דיור או קרוואנים?

עו"ד רון שוורץ

ארז בוקר טוב חסרים לי פרטים לגבי הסכם עם המנהל ובאיזה מושב. בכללי, כול הוספה של מבנה בנחלה החקלאית דרוש לה בין היתר אישור מינהל. המינהל לא מאפשר שלא במסגרות והתוכניות השונות שנקבעו להוסיף מבנים ובטח לא להשכרה. בברכה עו"ד רון שוורץ מנהל הפורום

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מנהל מקרקעי ישראל