רון

טענות שווא וחוות דעת מוטעית של המינהל

בעקבות חות דעת לא נכונה של המינהל, קיבלתי כתב תביעה. החוק מפורשות נותן מענה למקרה הספציפי שלי אבל המינהל החליט לסבך את העיניינים בין אם מרשלנות ובין אם מדעת. השאלה היא האם ניתן להביא של דחייה של התביעה אם השופט רואה את מקור החוק ומבין שהמינהל מקשקש סתם?

עו"ד רון שוורץ

בוקר טוב כמובן שכול הטענות שלך על הטעיה ו/או הכוונה לא נכונה חיבים להיות מגובים בראיות חזקות ככול שאפשר. הינך נידרש להציג ראיות אלו בתחילת המשפט . צריך לבחון כול ראיה לגופה גם אם נאמרה בע"פ. על כול כתב תביע צריך לענות ע"פ הזמנים הקבועים בחוק ובטח לא לשים זאת בצד. עו"ד רון שוורץ מנהל הפורום

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מנהל מקרקעי ישראל