שי

חוק חופש המידע במינהל מקרקעי ישראל

אם אני יודע שהמינהל הזמין שומת מקרקעין לחלקה מסויימת בראש פינה, האם אני יכול לבקש לקבל את השומה לפי חוק חופש המידע? (לצורך העניין אני בעל זכויות בחלקה)

עו"ד רון שוורץ

שי שלום רב לצורך העניין המנהל הזמין שומה כמסמך פנימי שלו כדי להעריך את החיובים שלך כבעל המקרקעין. במידה ויש לך השגה על גובה התשלום הינך זכאי כמובן להגיש שומה מטעמך ואז לקבל את השומה שלהם. עו"ד רון שוורץ מנהל הפורום

שי

המינהל מנסה להסתיר את קיום השומה ואני מעוניין לקבל אותה... אנחנו שלב אחד לפני מה שכתבת... עדיין לא קיבלתי את השומה ואני מעוניין לקבל אותה... מה אני צריך לעשות?

עו"ד רון שוורץ

שי תוציא להם מכתב בכתב שהשומה שלהם ניראת בעיתית ואתה מבקש לראות את השומה שלהם. בדר"כ הם נענים

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מנהל מקרקעי ישראל