יובל

פעולה עפ"י החלטה 979 של המינהל

האם ניתן לפעול לפי החלטה 979? האם ניתן להקצות חלק מנחלה לבניה לאדם אחר ולמכור את החלק לבונה כולל העברה בטאבו של חלק זה?

עו"ד רון שוורץ

יובל שלום רב אני עניתי לך אבל לא בטוח שראיתה זאת . לשאלתך בתוך הנחלנה אפשר לעשות מה שנקרא " פיצול נחלה" ולא לכול אחד. נכון להיום אפשר לעשות פיצול נחלה אבל בפועל מס' פיצולי הנחלה שנעשו קטן ביותר וחיבים לקבל אישורים רבים לכך. אני מציע לך להתחיל בבקשה מסודרת למנהל מקרקעי ישראל . עו"ד רון שוורץ מנהל הפורום

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מנהל מקרקעי ישראל