מיכל

נרשמה הערת אזהרה לקונה יום לפני העיקול בהוצל"פ

עיקלתי בית שנמכר, נרשמה לקונה הערת אזהרה יום לפני שנתפס העיקול בהוצל״פ, האם יתכן שבמינהל מקרקעי ישראל נתפס העיקול לפחות יום אחד לפני שנקלט בהוצל״פ? באיזה טלפון מבררים?תודה

עו"ד רון שוורץ

מיכל בוקר טוב מיכל יש כאן עירוב של מושגים ולא הבנתי מה קורה. הערת אזהרה זה מונח מרשם המקרקעין בלבד שם רושמים הערת אזהרה. במידה ועיקלת נכס שרשום רק במינהל אפשר לבדוק אם נרשם ונתפס על אותו נכס במנהל באותו מחוז של המנהל, להגיע לשם עם י"כ והחלטת השופט או הרשם. יש גם מרכז עיקולים של המנהל במטה בירושלים אבל ספק אם יענו לך שם. בכול מקרה מס' הטל שלהם הוא 02-6208495. עו"ד רון שוורץ מנהל הפורום

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מנהל מקרקעי ישראל