רביד חורי

העברת בשטח לבניה עצמית זכויות לאחות

זכיתי במגרש בהגרלה לתושבי מקום מחוסרי דיור. עקב קשיים כלכליים איני יכול להתחיל לבנות על הקרקע ורציתי לבדוק האם יש לי אפשרות להעביר את הזכויות לאחותי ובעלה או כמתנה או כמכירה. חשוב לציין שמתוקף היותי מחוסר דיור קיבלתי הנחה על מחיר הקרקע . צוין בחוברת המכרז תנאי למכירה של או 5 שנים מרגע הזכייה או טופס 4 המאוחר מבינהם. האם ניתן לקבל היתר מהמנהל להעברת זכויות? קנס? אופציה אחרת יצירתית? תודה.

עו"ד אסף גסטפרוינד

כל תנאי המכרז, כולל הסנקציות במקרה של אי-עמידה בתנאי המכרז- מפורטים בחוברת. מציע שתקרא את ההוראות שעוסקות בשאלה שלך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מנהל מקרקעי ישראל