דלית

היתר לתוספת יחידת דיור

"ההטבות לבעלי הוילות אושרו: ינתן פטור מדמי היתר לתוספת יחידת דיור" האם עדיין בתוקף ? באיזה אזורי דיור ? מהי וילה ? תודה.

עו"ד רון שוורץ

דלית שלום רב אני לא יודע מהיכן הציטוט שלך אם תפני אותו אליו אוכל להתיחס אליו. בכלליות יש הטבות שהמנהל נותן אומנם מוגבלות אבל ישנן ע"פ העדפות של מדיניות המנהל ו/או הממשלה. המנהל בודק בד"כ האם הבינוי מיצה את כול אחוזי הבניה לה היה החוכר זכאי. אם יש לו עדיין אחוזי בניה לא לוקחים היתר בד"כ ואם זה לאותו יעוד. בברכה עו"ד רון שוורץ מנהל הפורום

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מנהל מקרקעי ישראל