אורנה

תשלום למינהל היתר בניה , תשובה

אנו עושים היתר בניה בדיעבד , הסכומים שולמו למינהל , הכניסה של הבית לא נכללה בחישובי השטחים אך נמצאת בתכנית שהוגשה למינהל ,ויש חתימה של המינהל על תשלום , כעת הוועדה לתכנון מבקשת או שניגש שוב למינהל או שנוריד את הגג של הכניסה לבית, מדובר בשטח של כ-5 מטרים שאלתי היא מה העלות למטר שנצטרך לשלם למינהל ?? יש לציין שההיתר הקודם הוא משנת 98 והאם יש מצב שבעבר לא היו מחשבים את הכניסה לבית

עו"ד אסף גסטפרוינד

העלות תיקבע עפ"י שומת שמאי או עפ"י טבלאות והיא תלויה במס' גורמים. עליכם לבדוק את הנושא מול מרחב השירות הרלוונטי ברמ"י.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מנהל מקרקעי ישראל