א.ע.כ

דמי חכירה ופטור לחולה אונקולוגי

שלום, אבא שלי קנה דירה בשנת 1965 בבת-ים מקבלן . עברו השנים והוא לא עקב אחרי הבטחת הקבלן המוכר, שהוא הקבלן יטפל בהעברת הנכס בטאבו. בנתיים קיבלנו לכתובת הנכס ,דרישת תשלום על שם הקבלן !!! לשתלום דמי חכירה שבלעדיה לא ניתן להעביר את הכנס בטאבו. א. מי חייב בתשלום ? ב. בנתיים לצערי, אבי הפך לחולה אונקולוגי, לשאלתי את המינהל :מדוע נכה או עיוור כן מקבלים פטור אוטומטי מדמי חכירה ברשימת הפטורים שגיבשה הרשות, ואילו חולה סרטן לא מקבל פטור ? לא זכיתי להתייחסות. מהלעשות ? לפנות לשר האוצר שיפעיל סמכותו בעניין? לפנות לעיתונות?

עו"ד אסף גסטפרוינד

מי שחייב בתשלום הוא בעל הזכויות. מציע לך לבדוק האם חולה אונקולוגי נכנס להגדרת "נכה" ולפנות לעו"ד שמתמחה בנושא כדי שיסייע לך בהתנהלות מול רמ"י. רפואה שלמה לאביך.

א.ע.כ

לפי דרישת התשלום בעל הזכויות הוא עדיין הקבלן שמכר לאבי את הנכס. ב. למה שניקח ייעוץ משפטי :אין ועדת ערר על רשימת הפטורים שגיבשה רמ"י בעצמה ?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מנהל מקרקעי ישראל