אבישי

קניית קרקע במושע מבעלות פרטית

אני מעוניין לרכוש יחידת קרקע חקלאית המיועדת לבניה רוויה (קרקע צהובה) מחברה מסוימת. החברה רכשה מבעלי הקרקע שטח מסוים ומוכרת לפי יחידות של 20 מ״ר. בנסח הטאבו שהוצג לי על רישום של רוכשים שביצעו את העיסקה ראיתי שהבעלים הרשומים הם בעלי הקרקע ולא החברה. לדבריהם הבעלים הקודמים עדיין מופיעים כבעלי הקרקע מכיוון שעדיין לא שילמו מס שבח. האם זה תקין ומקובל? תודה

עו"ד אסף גסטפרוינד

הפורום עוסק בסוגיות הקשורות לרמ"י. ממליץ לך להתייעץ עם עו"ד שיבדוק את המסמכים הספציפיים של העסקה ויוכל לתת לך הכוונה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מנהל מקרקעי ישראל