אוראל

תביעה מישפטית מינהל-וועדת פיצויים

שלום וברכה א-מבלילהכנס לפרטי המיקרה אלא שאלה עקרונית.אני עומד בפני תביעה מול המינהל לקבלת זכויות לפי 727 ( סיפור ארוך),(תיתכן בעיית שיהוי)וסיכון מסוים והרבה כסף בצידו או קבלת פיצוי חקלאי וועדת פיצויים או שניהם.שאלתי א-האם ניתן לגשת לועדת פיצויים לקבל את הפיצוי המגיע במילא,ואחריו לתבוע במחוזי את 727 ולו גם כטקטיקה להתגבר על השיהוי,או שמא אני ידרש לחתום על מסמך לסיום סכסוך ולא אוכל לתבוע בהמשך? כולל איך הדבר יראה בפני שופט שאני מסכים לפיצוי חקלאי ובסוף משנה לתביעה? ב-הפוך-אם אני מוותר כרגע על פיצוי חקלאי וניגש ישר לתביעה,גם אם אפסיד בתביעה לקבל 27 אחוז.האם הדבר ימנע בהמשך לקבל את הפיצוי החקלאי שבמילא הם נותנים לי? או יכולה להיות פסיקה שתוציא אותי בכלל בידיים ריקות? ג-האם ניתן להגיש תביעה מישפטית? ובמקביל תביעה לקבלת פיצוי בועדת פיצויים? בתודה

רון שוורץ, עו"ד

בוקר טוב שאלתך מורכבת וניראה לי שזה לא לפורום הזה. ללא בחינה מדוקדקת של המיקרה לא אוכל לענות לך על שאלותך המורכבות ביותר ובטח מה תהיה דעתו של בית המשפט. שיהוי בעקרון זה יתרת הפסיקה וומי שבוחן אם היה שיהוי או לא הוא בית המשפט כמובן הכול ע"פ העובדות והפרטים בתיק הספיציפי שלך במקרה הזה. לגבי טקטיקה של טיפול בתיק חיבים לדעת את כול העובדות והפרטים ולהתיעץ עם העו"ד שלך. בהצלחה עו"ד רון שוורץ מנהל הפורום

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מנהל מקרקעי ישראל