רועי

הסכם גירושין ועקרונותיו

שלום רב, אני ואישתי עומדים לפני גירושין ויש בידנו הסכם. בהסכם יש סעיף לגבי מזונות שטוען שהסכום שנקבע יהיה צמוד למדד ולא ישתנה עד גיל 18. חשוב להדגיש שיש לי 2 בנות , גדולה בת 5 וקטנה בת שנה ו-4 חודשים. הסכום שנקבע הוא יחסית נמוך (4000) הכולל בתוכו מדור, מחציות ומזונות. הבנות ישהו אצלי פעמיים בשבוע כולל שינה וכל סופ"ש שני. רציתי לשאול אם זה נכון שהסכוםצריך להשאר באופן קבוי למרות שהוא נמוך כבר לפני?

עו"ד רונית זיסמן

שלום רועי, מענה מלא לשאלתך תוכל לקבל רק במסגרת ייעוץ משפטי מלא ומומלץ מאוד שתתייעץ עם עורך דין בטרם תחתום על ההסכם ובטרם תאשרו את ההסכם בבית המשפט לענייני משפחה או בבית הדין הרבני. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכויות הגבר