דוד

משמורת משותפת והפחתת דמי מזונות

אני גרוש כ 5 שנים משלם 3000 שח מזונות +מחצית מהוצאות החינוך על ילד אחד כבן שש. בהסדרי הראייה שלי אני לוקח אותו פעם אחת באמצע השבוע וכל סופש שני.אני לוקח אותו אלי(באהבה כמובן)הרבה מעבר למה שנסגר בהסדרי הראייה בבית המשפט.מצבי הכלכלי קצת הורע בשנים האחרונות ואני לא מרוויח כבעבר מה גם שהבנתי שאני משלם סכום גבוה יחסית. גרושתי בזוגיות ואף נולדה לה ילדה מזוגיות זו.

עו"ד רונית אלג

שלום דוד, אם הבנתי נכון, אתה מעוניין להקטין את היקף המזונות שאתה משלם כיום. הפסיקה קבעה מבחן מחמיר להקטנת חיוב מזונות קטינים והוא קיומו של שינוי נסיבות מהותי בין הנסיבות שהיו במועד שנפסק החיוב למזונות לבין הנסיבות במועד בו מתבקשת הקטנת החיוב, כאמור. לצורך הערכת סיכוייך במסגרת תביעה להקטנת חיוב המזונות, מומלץ שתקבל ייעוץ משפטי מלא. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכויות הגבר