סמיר

בירור לגבי מזונות מדור

ברצוני לברר האם לגרושתי מגיע מזונות עבור מדור. גרושתי מכרה את הדירה שלה ומיד לאחר מכן הגישה בקשה לבית הדין השרעי על מינת לחייב אותי לשלם לה שכר דירה. יש לציין שהדירה הייתה בבעלותה במשך 13 שנה והיא שילמה משכנתא בסך של 1450 שח כיום היא גרה בשכירות ב3500 שח לחודש . כמו כן בעבר למרות שהיתה בבעלותה דירה היא הגישה מסמכים לבית הדין השרעי כאילו שהיא גרה בשכירות עם חוזה פיקטיבי ובית הדין השרעי פסק לטובתה כ 1000 שקל שכר דירה. לאחר 5 שנים גיליתי שהבית הוא בבעלותה ופסק הדין בוטל . מאז היא מחפשת למכור את הדירה ולגור בשכירות על מינת לפגוע בי כלכלית. נכון לרגע זה אני משלם מזונות לילדה כ 1400 שח בחודש .האם אני צריך לשלם בנוסף לזה גם מדור.

עו"ד רונית אלג'ם

קראתי בעיון את שאלתך והמלצתי היא לפנות לקבלת ייעוץ אצל עורך דין המתמחה בדין השרעי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכויות הגבר