אבי

משמורת מלאה על קטין בגיל 4.5 שנים אצל האב

שלום, אני פרוד מאישתי כבר שנה, במהלך השנה הזאת הילד גר איתי בלבד. שבוע הבא יש לנו פגישה עם עובד סוציאלית מיחיד הסיוע לענייני משפחה, פתאום פרודתי החליטה שהיא רוצה שהילד יחיה איתה. אם אני אלך לבית המשפט, יש סיכוי לקבל את המשמורת עליו ? תודה

עו"ד רונית אלג'ם

שלום אבי, בית המשפט דן בעניין קטינים על פי עקרון טובת הילד ובין היתר מבקש לקבל את חוות דעתם של אנשי מקצוע, עובדים סוציאליים ואת המלצתם ביחס לשאלת המשמורת. מומלץ שתפנה לקבלת ייעוץ משפטי מלא, במסגרתו ייבחנו נסיבות המקרה שלך ותוכל לשקול כיצד לפעול על מנת לקבל את המשמורת על בנך. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכויות הגבר