שלומי

האם יש סיכוי כלשהו שבית המשפט יקבל את טיעוניה שעקב עבודה חדשה היא תקח גם את הילד?

גרושתי רוצה לעבור לטבריה עם הילד שלנו למרות שאני גר בגבעתיים,ולמרות שחתמה בהסכם הגירושין שאוסר עליה לעזוב עם הילד את גוש דן.הסיבה שהיא עוברת היא עבודה

עו"ד רונית אלג'ם

שלום שלומי, מומלץ שתקדים לפעול בטרם יבוצע המעבר. חשוב לקבל ייעוץ משפטי מלא על בסיס הסכם הגירושין ובמסגרתו לשקול את הפעולות המשפטיות שיש לנקוט, לטובת הילד המשותף ורווחתו. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכויות הגבר