נאור

הגרושה מרוויחה פי 2 ממני ואני צריך לשלם מזונות

אשתי מרוויחה משכורת כפולה ממה שאני מרוויח וככה זה היה מאז שהכרנו ולפני שהתחתנו יש לנו 5 ילדים ואני צריך לשלם לה מזונות ממשכורת שלא תישאר לי לחיות כשהיא מרוויחה פי שתיים ממני. למה אין התחשבות ביכולות הכלכליות של שנינו?

עו"ד רונית א. זיסמן

שלום נאור, הנתונים שאתה מתאר הם של משק בית משותף, שבו המפרנסת העיקרית של המשפחה היא האישה. נתונים אלה צריכים להילקח בחשבון בעת שבאים לקבוע את היקף המזונות, בנוסף ליתר הנסיבות הרלוונטיות למקרה. בכלל זה, גיל הילדים, היקף הרכוש שצברו הצדדים וכיו"ב. ככל שהנך מצוי בתוך הליך של פרידה / גירושין וסוגיית המזונות טרם הוכרעה, חשוב מאוד לקבל ייעוץ משפטי ולהיות מיוצג בהליך זה. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכויות הגבר