מיקי

תשלום שכר על יציאה מהעבודה מוקדם לפי הסכם גירושין

שלום רב, רציתי לדעת איזה זכויות מגיעות לי כגבר גרוש במקום העבודה שלי במידה וע"פ הסכם הגירושין שלי עלי לצאת מהעבודה פעמיים בשבוע ולאסוף את הילידים מהמסגרות עד השעה 4 כשבפועל עלי לעבוד כל יום עד השעה 5 בערב. אציין כי המרחק בין מקום עבודתי לביתי נע בין חצי שעה ל-45 ד' נסיעה. האם יש אפשרות לכך שיפטרו אותי או שאני מעוגן ע"פ חוק. האם אני יכול לקבל תשלום בגין שעות אלו? אודה לתשובתכם.

עו"ד רונית אלאג'ם זיסמן

שלום מיקי, אני סבורה שעליך להתייעץ עם עורך הדין שמתמחה בדיני עבודה. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכויות הגבר