שי

אי קשר עם הילדים

שלום. אני גרוש שנה ויש לי 2 ילדים. הילדים משתפים פעולה יחד ועם גרושתי ומתרחקים ממני רק מכיוון שאני בזוגיות עם אישה אחרת. הילדים והגרושתי לא עונים לי להודעות ולטלפונים, הם מתעלמים מקיומי לחלוטין ולא מוכנים לדבר איתי. מה עושים במצב כזה? יש לציין שגרושתי מחזקת אותם ומעודדת אותם שלא ידברו איתי ואף מצדיקה את התנהגותם של הילדים בטענה שאפשר להבין אותם. תודה רבה

עו"ד רונית אלג

שלום שי, ילדיך זקוקים לך כאבא וכדמות הורית דומיננטית בחייהם. כל המחקרים מלמדים היום על חשיבות המצאותם של שני ההורים בחיי הילדים ועל תרומתה של נוכחות זו להתפתחותם וגדילתם. המצב שאתה מתאר טעון טיפול וייתכן אף התערבות של גורמים טיפוליים. מומלץ לקבל ייעוץ משפטי מלא והבנת האפשרויות המשפטיות העומדות בפניך בטרם תשקול כיצד לפעול. חשוב שתעשה זאת בהקדם על מנת לשמור על הקשר עם ילדיך ועל נוכחותך בחייהם. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכויות הגבר