קובי

חברה נוקמת שלא מחזירה לי את הציוד שלי מביתה.

עזבתי את חברתי מזה ארבע שנים. אני והיא לחוד בהליכי הוצלפ. אין רכוש, יש רק חובות. גרתי אצלה בשלוש שנים אחרונות ואת כל הכסף שהיה לי נתתי לה. בדיעבד מתברר שהיא לא שילמה את החובות ויצרה חדשים מול הבעל בית של הדירה שלה המושכרת. לפני שנה אחרי ויכוח בנוגע לכספים עזבתי לחצי שנה שבהם שוב היא לא שילמה שכד ושאר תשלומים ואף הגישה נגדי תלונה נקמנית במשטרה. אחרי שחזרתי אליה עקב מצבה שהסתבך מבחינה משפחתית והתחממות מצידה שהיא תשתנה, היא התחילה לסדר את חייה וחייבה אותי בהסדר מול העירייה בנוגע לחוב הארנונה שלה, הסדר עם צ׳קים שלי לחמש שנים. היא כבלה אותי גם בהוראות קבע מול פרטנר, יס, ביטוח לרכב ואינטרנט לבית. כאמור עזבתי את הדירה בלי כלום. היא לא נותנת לי לקחת את הציוד שלי מהבית ואני נאלץ להשכיר דירה משלי ולהתחיל מאפס ולקנות אפילו בגדים מחדש. השאלה שלי, עד כמה אני מחויב לה או להסכמים שהתחייבתי בגללה ואיך אני יכול לקבל את הדברים שלי בחזרה?

עו"ד רונית אלג

שלום קובי, קראתי בעיון את פנייתך, אולם לצערי, לא אוכל להשיב לשאלתך במסגרת הפורום ואתה זקוק לייעוץ משפטי מלא, שיינתן לאחר פירוט כלל הנסיבות ועיון בכל המסמכים הרלוונטיים וכן מומלץ שתהיה מיוצג בכלל ההליכים שאתה מצוי בהם כעת. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכויות הגבר