רונן

סירוב גרושה למסור פרטים אודות הליכי פיצויים לקטינה

ילדה משותפת שעברה תאונת דרכים עם אמה ונפגעה, הגרושה מסרבת למסור פרטים ומנהלת תביעת פיצויים גם בשם הקטינה מתוך כוונה לגרוף את כספי הפיצויים של הקטינה לכיסה.

עו"ד רונית אלג

שלום רונן, כהורה של בתך, יש לך את הזכות המלאה לקבל את מלוא המידע אודות מצב בתך, כמו גם הזכות ליטול חלק מלא בכל עניין הנוגע אליה. מומלץ מאוד לקבל ייעוץ משפטי מלא, במסגרתו יובהרו מלוא העובדות הרלוונטיות ויובן המצב המשפטי ובהתבסס על כך, תישקל האסטרטגיה בה יש לנקוט על מנת לממש את זכויותיך, כאמור. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכויות הגבר