משפטי– זאפ
משפטיפורומיםבוררותאישור פסק בורר והמועד להתנגד

מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.

קביעת פגישה
0539374036
חזרה לפורום

אישור פסק בורר והמועד להתנגד

זיו
זיו

האם אני מחוייב להגיש את הבקשה לאישור פסק הבורר, אם לא הגשדתי והצד השני הגשי התנגדות האם אני עדיין יכול לבקש לאשר? מה המועד האחרון שאני יכול לבקש לאשר את פסק הבוררות.

RE:
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון

בחוק הבוררות לא נקבע מועד להגשת הבקשה לאישור פסק הבוררות. זאת, משום היותו בעל תוקף גם ללא אישורו של בית המשפט- אלא אם מבקשים לאוכפו בהוצאה לפועל. בפועל פסק הבוררות מאושר מהרגע בו חלפו המועדים הבאים: חלף המועד להגיש בקשה לביטול הפסק לפי סעיף 24 (45 יום), חלף המועד להגשת ערעור הפסק בפני בורר לפי סעיף 21א, חלף המועד להגיש בקשת רשות ערעור לבית המשפט על פסק הבוררות לפי סעיף 29ב. כדי להציע לך באופן פרטני מה הכי מומלץ לך כדי ךפנות בדרכים המקובלות