מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים
בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.
פסק בוררות שלא מפורט מספיק הראיות והמסמכים
האם בורר חייב לנמק את פסק הבוררות? מה נחשב נימוק סביר ומה נחשב נימוק חסר? אם בורר לא התייחס לראיות שהגשתי או לעדויות על אף שהבוררות הייתה ארוכה ולדעתי פסק הבוררות לא מנומק מפסיק ובגלל זה לדעתי הוא טעה ולא נתן לי חלק מהסכומים האם אני יכול לערער על זה?

תשובה לשאלתך עם התיקון לחוק הנמקת פסק הבוררות הפכה לחובה. מה היקף ההנמקה ראוי זה שאלה שהתשובה עליה סובייקטיבית לחלוטין. יתכן שכדאי לבדוק עילת ביטול של פסק הבוררות ויש להיוועץ לפני זה עם עו"ד מומחה בתחום. אשמח לסייע