בוטנרו רמי

כונס נכסים .

בהסכם הגרושין נקבע ששני העורכי דין יהיו כונסי הנכסים למכירת הדירה . עברו קרוב לעשרה חודשים מחתימת ההסכם .עד היום הם לא השכילו למכור את הדירה . הם גם לא עשו שום מאמץ למכירתה אלא רק פרסמו 3 פעמים העיתונות . ומחכים שיבוא המושיע . איך אפשר לנשל אותם מתפקידם ככונסי נכסים .

עו"ד משה ברקוביץ

הגש בקשתך לשופט שמינה את הכונסים, פרט את נסיבות העיכוב שבעבודתם של הכונסים מנקודת מבטך ובהתאם לתגובות עורכי הדין, שקול מחדש את צעדיך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום סרבנות גט תביעות נזיקין