מור

קשיים

שלום, שמי מור ואני עושה עבודה בנושא אימוץ בקרב זוגות חד מיניים. אשמח לחוויות אישיות, קשיים, עובדות וכל דבר שיכול לעזור. תודה רבה :)

item.Author מנהל הפורום עו"ד טלי ברמן טל

מור שלום, אשמח לסייע לך בעבודתך אולם אני זקוקה למידע ורקע. באיזה מסגרת את כותבת את העבודה? האם את מבקשת מידע משפטי? כמו כן, על איזה אימוץ את מדברת? אימוץ בין בני זוג? אימוץ ילד זר?

מור

היי, אני עושה עבודת חקר ואני זקוקה לסיפורים, מידע משפטי יהיה מעולה גם ואני מתעמקת בקושי של זוגות חד מיניים בישראל לאמץ ילד שהוא לא שייך לאף אחד מבני הזוג באופן ביולוגי. תודה רבה מראש :)